bannerkake Hos Kakellux hittar du ett unikt sortiment utav kakel, klinker, granitkeramik samt glasmosaik. I alla former och färger och enligt de senaste trenderna. Kakel, klinker och glasmosaik som passar i alla rum, det är bara fantasin som sätter gränser. De är nyansrika, vackra och levande, och dessutom praktiska och lättstädade. Kakellux har ett brett sortiment för både inomhus och utomhus.
Vi har lång erfarenhet av såväl stora som små projekt. Vi jobbar löpande med nyproduktion, husleverantörer, kommersiella fastigheter och privatprojekt. Våra kunder är både privatpersoner och företag så som exempelvis fastighetsbolag, plattsättare, hantverkare samt byggföretag.

Behöver du ett varuprov för ditt projekt, så kan du beställa varuprov på varje produktsida genom att klicka på knappen “Beställ ett prov”

Önskar du en offert så kan du kontakta oss via kontaktormuläret på hemsidan

Bästa priserna på kakel och klinker

Vi köper kakel och klinker utan mellanhänder direkt i från ledande europeiska kakeltillverkare. Vi har ett effektivt logistikflöde, låga omkostnader, inga dyra utställningar samt inget återförsäljarnätverk som fördyrar produkten, detta möjliggör att vi kan sälja kvalitetskakel och klinker till förmånliga pris direkt till konsument och företag.Alla våra kakel och klinker produkter är första sortering, tillverkade i EU och uppfyller både europeisk och svenska byggstandard.

Öppettider Lager:

Adress: Limvägen 1, 232 37 Arlöv

Måndag – Torsdag: 08.00 – 16.00
Fredag: 08.00 – 14.00
Lördag: 10.00 – 14.00
Söndag: Stängt

Avvikande Öppettider 2024

1 jan Nyårsdagen Stängt
6 jan Trettonde dag jul Stängt
29 mar Långfredagen Stängt

30 mars Påskafton Stängt
31 mar Påskdagen Stängt
1 apr Annandag påsk Stängt

6 apr Skärtorsdag Stängt
9 apr Påskdagen Stängt
1 maj Första maj Stängt
9 maj Kristi himmelsfärd Stängt
6 jun Sveriges nationaldag Stängt
21 jun Midsommarafton Stängt
22 jun Midsommardagen Stängt

2 okt Alla helgons dag Stängt
23 dec Stängt
24 dec Julafton Stängt
25 dec Juldagen Stängt
26 dec Annandag jul Stängt
27-30 Stängt
31 dec Nyårsafton Stängt