Betong Klinker
Betong Klinker
28 Product

Utforska Vårt Imponerande Sortiment av Betong Klinker – Moderna Golv och Väggar med Karaktär Välkommen till vår specialiserade avdelning för Betong Klinker, där modern design möter industriell robusthet. Vårt noga utvalda sortiment av betongklinker erbjuder den perfekta kombinationen av stil och funktion för alla som söker ett samtida och trendigt uttryck i sitt hem eller kommersiella utrymme. Hos oss hittar du en mängd olika stilar, nyanser och storlekar som alla återspeglar betongens autentiska och råa skönhet. Varför Välja Vår Betong Klinker?

 1. Modern Estetik: Vårt betongklinker är noggrant utformat för att ge ditt utrymme en modern och industriell känsla, perfekt för att skapa en samtida look. Dess unika textur och färgvariationer bidrar till en rå, men ändå raffinerad atmosfär som kompletterar olika inredningsstilar.
 2. Exceptionell Hållbarhet: Tillverkat av högkvalitativa material, är vårt betongklinker extremt slitstarkt och konstruerat för att tåla hårt slitage, vilket gör det till ett idealiskt val för både hem och kommersiella miljöer. Dess motståndskraft mot fläckar, repor och slitage innebär att ditt golv eller dina väggar kommer att se nya ut under många år framöver.
 3. Lätt Underhåll: Vårt betongklinker är otroligt lätt att underhålla. Det kräver minimalt med rengöring och underhåll, vilket sparar dig tid och ansträngning. En enkel torkning eller moppning är allt som behövs för att hålla ytan ren och inbjudande.
 4. Miljövänligt Alternativ: Vi är engagerade i att erbjuda hållbara byggmaterial. Vårt betongklinker är ett miljövänligt val, tillverkat med ansvar för miljön i åtanke, vilket hjälper dig att skapa ett grönt och hållbart utrymme.
 5. Flexibilitet i Design: Med ett brett utbud av färger, storlekar och finishar, erbjuder vårt betongklinker oändliga designmöjligheter. Detta gör det enkelt för dig att anpassa utseendet på ditt golv eller väggar för att matcha din unika stil och designvision.
 6. Konkurrenskraftiga Priser: Vi erbjuder vårt betongklinker till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig möjlighet att förnya ditt utrymme utan att kompromissa med kvalitet eller design.
 7. Expertis och Support: När du väljer vårt betongklinker får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också tillgång till vår expertis och kundsupport. Vårt team är här för att hjälpa dig med allt från val av klinker till installation och skötselråd.
Shoppa från vårt urval av Betong Klinker idag för att ge ditt utrymme en modern uppdatering med material som inte bara är snygga utan också praktiska. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att göra din shoppingupplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt. Investera i vårt betongklinker och upplev hur det kan förvandla ditt utrymme med dess unika karaktär och varaktiga skönhet.

Enfärgad Klinker
Enfärgad Klinker
22 Product

Upptäck Vår Premiumsamling av Enfärgad Klinker – Renhet och Enkelhet för Alla Utrymmen Välkommen till vår specialkategori för Enfärgad Klinker, där enkelhet möter elegans i en harmonisk blandning. Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa enfärgade klinkerplattor som passar alla smaker och designbehov. Vårt noggrant utvalda sortiment innehåller allt från djupa och dramatiska nyanser till ljusa och lugnande toner, vilket ger dig oändliga möjligheter att skapa ditt drömgolv eller väggar i kök, badrum, hallar eller vilket utrymme som helst som behöver en uppfräschning. Varför Välja Vår Enfärgad Klinker?

 1. Oändliga Designmöjligheter: Vår enfärgade klinker kommer i ett brett spektrum av färger, från mjuka pasteller till djupa, intensiva nyanser. Detta gör det enkelt för dig att hitta den perfekta nyansen som passar din inredningsstil och skapa ett enhetligt och sammanhängande utseende i ditt utrymme.
 2. Hög Kvalitet och Hållbarhet: Vi tillhandahåller endast klinker av högsta kvalitet, tillverkade för att tåla tuffa förhållanden som fukt, fläckar och hög trafik. Detta garanterar att ditt nya golv eller dina nya väggar kommer att behålla sitt vackra utseende under lång tid framöver.
 3. Lätt att Underhålla: Vår enfärgade klinker är extremt lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den idealisk för upptagna hushåll och kommersiella miljöer. En enkel torkning eller moppning är allt som behövs för att hålla ytan snygg och ren.
 4. Flexibilitet i Användning: Enfärgad klinker är otroligt mångsidig och kan användas i en mängd olika miljöer, inklusive kök, badrum, hallar och offentliga utrymmen. Den passar lika bra på golv som på väggar, vilket ger dig friheten att skapa en unik design som reflekterar din personliga smak.
 5. Prisvärd Kvalitet: Trots sin höga kvalitet och mångsidighet, erbjuder vi vår enfärgade klinker till konkurrenskraftiga priser. Detta gör det möjligt för dig att uppgradera ditt utrymme utan att bryta din budget.
 6. Professionell Rådgivning och Service: När du väljer vår enfärgade klinker, får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter, utan också vår expertis och kundservice. Vi är här för att guida dig genom hela processen, från val av produkt till installation och underhåll.
Shoppa från vårt urval av Enfärgad Klinker idag för att ge ditt hem en modern och tidlös känsla. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice för att säkerställa en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse.

Fasat Kakel
Fasat Kakel
1 Product

Upptäck Vår Exklusiva Samling av Fasat Kakel för Ett Modernt och Stilfullt Hem Välkommen till vår kategori för Fasat Kakel, där vi erbjuder ett noggrant urval av vackra och trendiga kakelplattor som kommer att förvandla ditt utrymme med en känsla av djup och dimension. Vårt sortiment av fasat kakel är perfekt för dig som söker att skapa ett dynamiskt och visuellt intressant utrymme med subtila skuggor och texturer. Dessa kakelplattor, med deras karakteristiska fasade kanter, lägger till en elegant och sofistikerad touch till kök, badrum, hallar och andra levande utrymmen. Varje fasad kakelplatta i vår samling har valts ut med omsorg för att säkerställa högsta kvalitet och design. De finns i en mängd olika färger, från klassiskt vitt till djärvt svart, och allt däremellan, samt i olika storlekar och ytor. Detta gör det enkelt för dig att hitta det perfekta kaklet för att matcha din personliga stil och inredningsbehov. Varför Välja Fasat Kakel?

 1. Estetiskt Tilltalande: Fasat kakel, med sina snedskurna kanter, ger ett distinkt och sofistikerat utseende som kan förbättra utseendet på vilket rum som helst. Den fasade kanten skapar en djup och dimension som tillför karaktär och dynamik till väggytor.
 2. Ljusspel och Rumsdynamik: De fasade kanterna på plattorna skapar unika ljusspel och skuggor när ljuset faller på dem, vilket ger rummet en levande och varierande atmosfär genom dagen. Detta kan förvandla ett vanligt rum till ett utrymme med visuellt intresse och dynamik.
 3. Modern Känsla: Fasat kakel är ofta associerat med modern och samtida design. Om du vill ge ditt utrymme en modern uppdatering eller hålla det i linje med aktuella trender, är fasat kakel ett utmärkt val.
 4. Flexibilitet i Design: Fasat kakel finns i en mängd olika färger, storlekar och material, vilket ger dig friheten att skapa en anpassad look som passar din personliga stil och dina inredningsbehov. Vare sig det är i köket som ett stänkskydd, i badrummet, eller som en accentvägg i vardagsrummet, kan fasat kakel lyfta hela utrymmet.
 5. Lätt att Rengöra och Underhålla: Liksom annat kakel är fasat kakel lätt att hålla rent och underhålla. Det kräver bara regelbunden torkning och rengöring för att behålla sitt utseende, vilket gör det till ett praktiskt val för både kök och badrum.
 6. Ökar Fastighetsvärdet: Att investera i fasat kakel kan öka värdet på din fastighet. Dess unika och moderna utseende kan vara en lockande faktor för framtida köpare eller hyresgäster om du bestämmer dig för att sälja eller hyra ut ditt utrymme.
 7. Kombinerar Skönhet och Funktionalitet: Fasat kakel erbjuder inte bara estetiska fördelar utan är också hållbart och funktionellt, vilket gör det till ett smart val för områden som utsätts för mycket trafik eller spill.
Shoppa från vårt urval av fasat kakel idag och njut av konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice. Förnya ditt hem eller ditt kommersiella utrymme med våra eleganta och hållbara kakelplattor och ge dina väggar en distinkt och sofistikerad finish som du kommer att älska under många år framöver.

Glasmosaik
Glasmosaik
1 Product

Utforska Vår Strålande Samling av Glasmosaik – Elegans och Glans för Ditt Hem Välkommen till vår kategori för Glasmosaik, där vi presenterar ett exklusivt urval av glasmosaikplattor som ger en gnistrande och sofistikerad touch till alla ytor. Upptäck hur vår glasmosaik kan förvandla ditt kök, badrum, poolområde eller vilket annat utrymme som helst, till ett konstverk fullt av färg och liv. Vår glasmosaik är perfekt för dig som söker en unik designlösning som kombinerar skönhet, ljus och färg.

Varför Välja Vår Glasmosaik?
 1. Unik och Strålande Skönhet: Vår glasmosaik erbjuder en exceptionell estetik som få andra material kan matcha. Den reflekterande ytan fångar och sprider ljuset på ett sätt som ger liv och djup till alla utrymmen, skapar dynamiska ljusspel och förvandlar vanliga ytor till konstverk.
 2. Oändliga Designmöjligheter: Med ett brett utbud av färger, storlekar och mönster ger vår glasmosaik dig friheten att skapa anpassade, iögonfallande designlösningar. Oavsett om det handlar om ett dramatiskt stänkskydd i köket, en elegant accentvägg i badrummet eller en gnistrande detalj i poolområdet, kan vår mosaik möta dina kreativa behov.
 3. Långvarig Hållbarhet: Trots sin sköra natur är vår glasmosaik överraskande tålig och hållbar. Den är vattentät, fläckresistent och färgbeständig, vilket gör den idealisk för både inomhus- och utomhusbruk i krävande miljöer.
 4. Lätt att Underhålla: Glasmosaiken är enkelt att rengöra och underhålla. Den kräver ingen speciell behandling och kan enkelt torkas av för att återställa sin glans och lyster, vilket håller ditt utrymme ser fräscht och inbjudande ut.
 5. Miljövänligt Val: Många av våra glasmosaikprodukter är tillverkade av återvunnet glas, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för ditt inredningsprojekt. Att välja vår mosaik hjälper till att minska miljöpåverkan samtidigt som du skapar vackra utrymmen.
 6. Enkel Installation: Vår glasmosaik kommer förmonterad på nät, vilket gör installationen snabb och enkel även för de som inte är yrkesverksamma. Detta minskar tiden och kostnaden för ditt projekt samtidigt som det garanterar vackra resultat.
 7. Kostnadseffektivitet: Vi erbjuder vår högkvalitativa glasmosaik till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig möjlighet att addera lyx och elegans till ditt hem utan att spränga budgeten.
Förvandla ditt hem med den lyster och elegans som endast glasmosaik kan erbjuda. Vår Glasmosaik är idealisk för att skapa dramatiska accentväggar, stilfulla stänkskydd eller förtrollande golv som fångar ögat. Handla från vårt urval idag och ge ditt utrymme en lyftning med våra glänsande och hållbara mosaikplattor. Shoppa från vårt sortiment av Glasmosaik nu för att ta del av våra konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice. Upplev skillnaden med våra högkvalitativa glasmosaikplattor och ge ditt hem det där lilla extra.

Granitkeramik Klinker
Granitkeramik Klinker
180 Product

Utforska Vårt Exklusiva Sortiment av Granitkeramik Klinker – Styrka och Skönhet för Ditt Hem Välkommen till vår samling av Granitkeramik Klinker, där vi erbjuder en fusion av robusthet och estetik för att möta de högsta standarderna i ditt hem eller kommersiella utrymme. Upptäck vårt noggrant utvalda utbud av granitkeramikplattor, som kombinerar den naturliga skönheten och hållbarheten hos granit med den mångsidiga användningen och det enkla underhållet hos keramik. Vår granitkeramik är perfekt för alla som söker ett golv- eller väggmaterial som står emot tiden samtidigt som det bidrar med en touch av elegans.

Varför Välja Vår Granitkeramik Klinker?
 1. Oöverträffad Hållbarhet: Vår granitkeramik klinker är känd för sin exceptionella hållbarhet och motståndskraft mot slitage, repor och fläckar. Detta gör den till ett idealiskt val för högtrafikområden och platser som utsätts för hårt bruk.
 2. Lågt Underhåll: Till skillnad från äkta granit kräver vår granitkeramik klinker minimalt underhåll. Den är lätt att rengöra och behöver inte förseglas regelbundet, vilket sparar dig både tid och pengar över tid.
 3. Estetisk Flexibilitet: Vi erbjuder en mängd olika färger, mönster och finishar, vilket gör det möjligt för dig att välja en design som passar din unika stil och inredning. Oavsett om du föredrar en modern, klassisk eller rustik look, hittar du ett alternativ som uppfyller dina designbehov.
 4. Vattenresistens: Vår granitkeramik klinker är extremt vattentålig, vilket gör den perfekt för användning i våtutrymmen som kök och badrum. Det skyddar underliggande ytor från fuktskador och bidrar till en mer hållbar och säker miljö.
 5. Miljövänligt Alternativ: Vår granitkeramik är tillverkad med miljön i åtanke, vilket gör det till ett mer hållbart val än traditionella byggmaterial. Genom att välja vår granitkeramik bidrar du till en mer hållbar och ansvarsfull livsstil.
 6. Prisvärdhet: Trots dess många fördelar erbjuder vi vår granitkeramik klinker till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig möjlighet att förnya ditt utrymme utan att kompromissa med kvaliteten.
 7. Expertis och Support: När du väljer vår granitkeramik klinker får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter, utan också vårt team av experter som kan erbjuda råd och support genom hela ditt projekt, från val till installation.
Shoppa från vårt urval av Granitkeramik Klinker idag och njut av den perfekta kombinationen av funktion och stil. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice för att garantera en smidig och tillfredsställande shoppingupplevelse. Investera i vårt granitkeramik klinker för att ge ditt golv eller dina väggar en långvarig skönhet och styrka som överträffar alla förväntningar.

Kakel Badrum
Kakel Badrum
18 Product

Upptäck Vårt Exklusiva Sortiment av Badrumskakel – Förvandla Ditt Badrum till en Fräsch och Modern Oas Välkommen till vår noga utvalda samling av badrumskakel som erbjuder allt du behöver för att skapa ditt drömbadrum. Hos oss hittar du en bred variation av kakel som passar varje stil och budget, från klassiska vita plattor till trendiga och färgglada alternativ. Vårt sortiment inkluderar kakel i olika storlekar, färger, mönster och ytor, vilket säkerställer att du kan hitta det perfekta kaklet för att förvandla ditt badrum till en plats för avkoppling och välbefinnande. Vårt badrumskakel är inte bara vackert att se på, det är också designat för att tåla de specifika utmaningar som ett badrumsutrymme ställer, såsom fukt, spill och frekvent användning. Genom att välja vårt kakel säkerställer du att ditt badrum inte bara blir en fröjd för ögat utan också ett praktiskt och hållbart utrymme. Varför Välja vår Badrum Kakel?

 1. Högkvalitativt Material: Vårt badrumskakel är tillverkat av högkvalitativa material som garanterar långvarig hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage. Det innebär att ditt badrum inte bara kommer att se bra ut när det är nytt, utan det kommer att behålla sitt utseende och sin funktionalitet under många år framöver.
 2. Vattentålighet och Hygien: Våra kakelplattor är speciellt utformade för att motstå fukt och vatten, vilket är kritiskt i badrumsmiljöer. Detta bidrar till ett mer hygieniskt badrum och minskar risken för mögel och bakterietillväxt.
 3. Stil och Design: Vi erbjuder ett brett utbud av stilar, färger och mönster för att passa alla smaker och inredningskoncept. Oavsett om du söker en modern, minimalistisk look eller en mer traditionell känsla, hittar du det perfekta kaklet för att göra ditt badrum till din personliga fristad.
 4. Anpassningsbarhet och Flexibilitet: Vårt kakelsortiment inkluderar olika storlekar och former, vilket gör det möjligt att anpassa till olika utrymmen och designidéer. Oavsett badrummets storlek eller layout kan du skapa en skräddarsydd lösning som uppfyller dina behov och önskemål.
 5. Enkel Underhåll: Vårt badrumskakel är lätt att rengöra och underhålla, vilket sparar tid och ansträngning i det långa loppet. En enkel torkning är allt som behövs för att hålla ditt badrum skinande rent.
 6. Expertis och Stöd: När du väljer vårt badrumskakel får du inte bara en produkt av hög kvalitet, utan också tillgång till vår expertis och kundsupport. Vi hjälper gärna till med rådgivning kring installation, underhåll och allt annat du kan behöva för att göra ditt badrumsprojekt framgångsrikt.
 7. Prisvärdhet: Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på vårt badrumskakel, vilket innebär att du kan uppnå ditt drömbadrum utan att kompromissa med kvalitet eller design.
Oavsett om du planerar en totalrenovering eller bara vill fräscha upp ditt nuvarande badrum med nya kakelväggar, har vi allt du behöver för att skapa ett stilsäkert och funktionellt badrum. Shoppa från vårt urval av badrumskakel idag och dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och utmärkt kundservice.

Kakel Kök
Kakel Kök
18 Product

Upptäck Vårt Omfattande Sortiment av Kökskakel – Skönhet och Funktionalitet i Ett Välkommen till vår specialiserade avdelning för Kökskakel, där vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa kakelplattor designade för att försköna och skydda ditt kök. Hos oss hittar du allt från klassiskt vitt kakel till färgstarka och mönstrade alternativ som speglar de senaste inredningstrenderna. Vårt sortiment är noga utvalt för att passa alla stilar och budgetar, och vi är här för att hjälpa dig att hitta det perfekta kaklet som förvandlar ditt kök till hjärtat av ditt hem. Vårt kökskakel kombinerar estetisk tilltalande design med praktiska fördelar. Det är vattentåligt, lätt att rengöra och hållbart, vilket gör det till ett idealiskt val för kökets väggar och stänkskydd. Oavsett om du planerar en fullständig renovering eller en snabb uppdatering, kommer vårt kökskakel att ge ditt utrymme ett lyft samtidigt som det skyddar väggarna från spill och fläckar. Varför Välja vår Kökskakel?

 1. Brett Sortiment: Vi erbjuder ett omfattande urval av kökskakel i olika stilar, färger, storlekar och mönster. Detta ger dig möjligheten att hitta det perfekta kaklet som matchar just din smak och ditt köks design. Från minimalistiskt och modernt till rustikt och traditionellt, har vi något för alla.
 2. Hög Kvalitet: Vårt kökskakel är tillverkat av premiummaterial som garanterar lång hållbarhet och motståndskraft mot dagligt slitage. Våra plattor står emot fukt, fläckar och repor, vilket gör dem till ett idealiskt val för köksmiljön.
 3. Enkel Rengöring och Underhåll: Kakelplattor är kända för att vara lätta att rengöra och underhålla. En enkel avtorkning med en fuktig trasa räcker för att ta bort fläckar och spill, vilket håller ditt kök hygieniskt och fräscht.
 4. Estetisk Förbättring: Vårt kakel kan dramatiskt förbättra utseendet på ditt kök. Det kan fungera som ett vackert stänkskydd som skyddar väggarna samtidigt som det lägger till en dekorativ touch. Ett välvalt kakel kan förändra hela kökets karaktär och atmosfär.
 5. Anpassningsbarhet: Med vårt stora utbud av kökskakel kan du skapa unika mönster och kombinationer, vilket gör det möjligt för dig att personifiera ditt utrymme och reflektera din personliga stil.
 6. Ökat Värde: Att installera högkvalitativt kakel i köket kan öka fastighetens värde. Ett vackert och funktionellt kök är en av de viktigaste faktorerna som potentiella köpare överväger.
 7. Professionell Rådgivning och Service: När du väljer vårt kökskakel får du inte bara en produkt av hög kvalitet utan också tillgång till vår expertis och professionella rådgivning. Vi kan hjälpa dig att välja rätt kakel för ditt kök baserat på dina behov och preferenser.
Upptäck vårt urval av kakel för köket och inspireras av de olika texturerna, färgerna och mönstren. Från tidlösa klassiker till modiga moderna design, vårt kökskakel är utvalt för att komplettera varje köksdesign och ge ett varaktigt intryck. Handla hos oss idag för att njuta av konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice.

Kalksten Klinker
Kalksten Klinker
22 Product

Utforska Vår Naturnära Samling av Kalksten Klinker Välkommen till vår distinkta kollektion av Kalksten Klinker, där vi presenterar ett urval av plattor som återskapar den unika och naturliga skönheten hos kalksten. Med dess varma nyanser och organiska texturer erbjuder vår kalksten klinker en tidlös elegans och en känsla av lugn till varje utrymme. Oavsett om du siktar på att renovera ditt kök, badrum, hall eller något annat område, erbjuder vårt sortiment av kalksten klinker en perfekt lösning för att skapa en inbjudande och hållbar miljö. Varför Välja Kalksten Klinker? Naturlig Skönhet: Kalksten klinker erbjuder en naturlig och jordnära estetik som tillför en unik karaktär och värme till vilket utrymme som helst. Dess distinkta färgvariationer och texturer återspeglar naturens skönhet och kan komplettera en mängd olika inredningsstilar, från rustikt till modernt. Långvarig och Hållbar: Kalksten är känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Kalksten klinker är motståndskraftigt mot dagligt slitage, vilket gör det till ett utmärkt val för högtrafikområden som kök, hallar och kommersiella utrymmen. Underhållsvänligt: Trots sin naturliga skönhet är kalksten klinker relativt enkelt att underhålla. Regelbunden dammsugning eller sopning och fuktig moppning är oftast allt som krävs för att hålla plattorna rena och snygga. Mångsidighet: Kalksten klinker finns i en mängd olika färger, mönster och storlekar, vilket gör det mångsidigt nog att passa en mängd olika designbehov och personliga preferenser. Det kan användas på både golv och väggar, inomhus och utomhus, och är därmed en utmärkt lösning för att skapa ett sammanhängande utseende genom hela ditt hem eller din arbetsplats. Termisk Komfort: Kalksten har naturliga isolerande egenskaper, vilket gör det till ett utmärkt val för golv. Det kan hjälpa till att hålla ditt hem svalare på sommaren och varmare på vintern, vilket bidrar till ökad komfort och potentiellt lägre energikostnader. Ökar Fastighetens Värde: Installation av kalksten klinker kan öka värdet på din fastighet. Dess tidlösa skönhet och hållbarhet gör det till ett attraktivt alternativ för potentiella köpare om du någonsin bestämmer dig för att sälja. Gör ditt val från vår exklusiva samling av kalksten klinker och njut av den balans och harmoni de för med sig till ditt utrymme. Handla med oss idag för att ta del av konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice. Förvandla ditt hem till en oas av naturlig skönhet och komfort med våra premium kalksten klinkerplattor – där varje platta berättar en unik historia och lägger till en dimension av sofistikering och stil.

Keramikmosaik
Keramikmosaik
18 Product

Utforska Vår Färgstarka Samling av Keramikmosaik – Skapa Unika och Inspirerande Utrymmen Välkommen till vår specialkategori för Keramikmosaik, där vi erbjuder en dynamisk kollektion av högkvalitativa keramikmosaikplattor som förvandlar varje yta till ett unikt konstverk. Upptäck hur vårt sortiment av keramikmosaik kan tillföra stil, färg och personlighet till ditt kök, badrum, hall eller vilket rum som helst som behöver ett kreativt lyft. Varför Välja Vår Keramikmosaik ?

 1. Estetisk Mångsidighet: Vår Keramikmosaik kommer i ett brett utbud av färger, mönster och format. Detta gör det möjligt för dig att skapa unika och personliga designuttryck i ditt hem, oavsett om du söker en modern, klassisk eller helt unik stil.
 2. Hög Kvalitet och Hållbarhet: Tillverkad av högkvalitativa material, är vår keramikmosaik designad för att vara hållbar och långvarig. Den står emot vardagligt slitage, är fläckresistent och behåller sitt utseende under många år.
 3. Lätt Underhåll: Till skillnad från andra material är keramikmosaiken otroligt lätt att rengöra och underhålla. En enkel avtorkning räcker för att ta bort smuts och fläckar, vilket håller dina ytor hygieniska och ser nya ut.
 4. Vattentålig: Keramikmosaiken är idealisk för våtutrymmen som kök och badrum, eftersom den effektivt står emot fukt och vatten. Detta gör att du kan skapa vackra designs utan att oroa dig för vattenskador.
 5. Miljövänlig: Vi strävar efter att våra produkter ska vara så miljövänliga som möjligt. Vår keramikmosaik är inget undantag och erbjuder ett mer hållbart alternativ för ditt hem.
 6. Prisvärdhet: Trots dess många fördelar erbjuder vi vår keramikmosaik till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för dig att uppgradera ditt utrymme utan att överskrida din budget.
 7. Enkel Installation: Vår keramikmosaik är designad för enkel installation, vilket gör den lämplig för både DIY-entusiaster och professionella installatörer.
Shoppa från vårt sortiment av Keramikmosaik idag och ta första steget mot att skapa ett mer färgglatt och inspirerande hem. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

Marmor Kakel
Marmor Kakel
2 Product

Upptäck Vår Exklusiva Kollektion av Marmor Kakel – Tidlös Skönhet för Ditt Hem Välkommen till vår kategori för Marmor Kakel, där vi presenterar en exklusiv samling av kakelplattor som ger varje utrymme en känsla av lyx och elegans. Vårt noggrant utvalda sortiment av marmorkakel kombinerar den naturliga skönheten hos äkta marmor med moderna designelement, vilket gör det till det perfekta valet för dem som vill skapa en sofistikerad och välkomnande miljö i sina hem. Vårt marmorkakel finns i en mängd olika nyanser, mönster och finishar, från klassiskt vit Carrara till dramatiskt svart Marquina, vilket säkerställer att du kan hitta det perfekta kaklet för att matcha din personliga stil och inredning. Vare sig du söker att lägga till en lyxig känsla i ditt badrum, kök eller vardagsrum, är vårt marmorkakel designat för att imponera och hålla över tid. Varför Välja Vår Marmor Kakel?

 1. Unik Skönhet: Vårt marmorkakel är känt för sin unika skönhet och naturliga elegans. Varje platta har distinkta ådringar och variationer i färg, vilket betyder att ingen installation är den andra lik. Detta ger ditt utrymme en unik och personlig touch som inte går att replikera med konstgjorda material.
 2. Högkvalitativt Material: Vi erbjuder endast marmorkakel av högsta kvalitet som är noggrant utvalda för sin hållbarhet och estetik. Vårt marmorkakel är motståndskraftigt mot slitage och kan behålla sitt vackra utseende i många år framöver.
 3. Mångsidighet i Design: Vårt sortiment av marmorkakel kommer i olika färger, storlekar och finishar, vilket ger dig flexibiliteten att skapa allt från klassiska till moderna designs. Oavsett om det är för ditt kök, badrum eller något annat område, finns det marmorkakel som passar din stil och dina behov.
 4. Lättskött: Trots sitt lyxiga utseende är vårt marmorkakel förvånansvärt lätt att underhålla. Regelbunden rengöring med milda rengöringsmedel är allt som krävs för att ditt kakel ska se rent och nytt ut.
 5. Ökar fastighetens värde: Installation av marmorkakel är en investering som kan öka värdet på din fastighet. Dess tidlösa skönhet och hållbarhet är attraktiva egenskaper för potentiella köpare.
 6. Expertis och Support: När du väljer vårt marmorkakel får du inte bara en produkt av högsta kvalitet, utan också tillgång till vår expertis och kundsupport. Vi kan hjälpa dig med allt från val av kakel till installation och underhållstips.
 7. Prisvärdhet: Trots sin lyxiga utstrålning erbjuder vi vårt marmorkakel till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det tillgängligt för en bredare publik. Du behöver inte kompromissa med kvalitet för att uppnå det utseende du önskar.
Shoppa från vårt urval av Marmor Kakel idag och njut av den tidlösa skönheten och den oöverträffade kvaliteten som bara äkta marmorkakel kan erbjuda. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att göra din shoppingupplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt.

Marmorerat Klinker
Marmorerat Klinker
116 Product

Upptäck Skönheten i Marmorerat Klinker för Ett Exklusivt Hem Välkommen till vår samling av marmorerat klinker, där vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa och estetiskt tilltalande plattor som efterliknar den naturliga och tidlösa skönheten hos marmor. Med vår noggrant utvalda kollektion av marmorerat klinker kan du förvandla ditt hem till en lyxig och inbjudande oas. Våra plattor är perfekta för dig som önskar skapa eleganta och hållbara ytor i kök, badrum, vardagsrum eller vilket rum som helst som behöver en uppgradering. Vårt sortiment av marmorerat klinker kombinerar det bästa av två världar: marmorns sofistikerade utseende med klinkers praktiska fördelar. Varje platta är designad för att vara hållbar, lätt att underhålla och motståndskraftig mot dagligt slitage, vilket gör dem till ett idealiskt val för både hem och offentliga miljöer. Oavsett om du föredrar en klassisk eller modern stil, hittar du garanterat något som passar just ditt utrymme och din smak i vår samling. Varför Välja Marmorerat Klinker?

 1. Estetisk Appeal: Marmorerat klinker ger skönheten och elegansen av äkta marmor utan de höga kostnaderna och underhållskraven. Det erbjuder en mångsidighet i design och kommer i olika färger, mönster och storlekar som kan komplettera alla inredningsstilar, från klassisk till modern.
 2. Hållbarhet och Lång Livslängd: Till skillnad från äkta marmor, är marmorerat klinker mycket mer motståndskraftigt mot repor, fläckar och slitage. Det gör det till ett idealiskt val för högtrafikområden som kök, badrum och hallar. Dess hållbara natur innebär att det kan se nytt ut år efter år med minimalt underhåll.
 3. Underhåll och Skötsel: Marmorerat klinker är lågt i underhåll jämfört med äkta marmor. Det behöver inte förseglas regelbundet och är lätt att rengöra med vanliga hushållsrengöringsprodukter. Detta sparar tid och pengar över tid.
 4. Vattentålig och Mögelresistent: Marmorerat klinker är vattentåligt, vilket gör det till ett utmärkt val för våtutrymmen som badrum och kök. Dessutom motstår det mögel och mögelbildning, vilket bidrar till en hälsosammare inomhusmiljö.
 5. Prisvärdhet: Medan äkta marmor kan vara dyrt, är marmorerat klinker ett mer kostnadseffektivt alternativ som ger liknande estetiska fördelar. Detta gör det möjligt för fler människor att införa lyxen av marmorutseende i sina hem utan att bryta banken.
 6. Flexibilitet i Användning: Tack vare dess styrka och estetiska mångsidighet kan marmorerat klinker användas på många olika sätt i ett hem eller kommersiellt utrymme, inklusive golv, väggbeklädnad, bänkskivor och backsplashes.
Genom att välja marmorerat klinker kan du njuta av skönheten och elegansen av marmor utan dess nackdelar. Oavsett om du renoverar eller bygger nytt, erbjuder marmorerat klinker en hållbar, prisvärd och vacker lösning. Handla från vårt urval av marmorerat klinker idag och ta del av våra förmånliga priser och exceptionella kundservice. Vi strävar efter att göra din shoppingupplevelse så smidig och tillfredsställande som möjligt, med snabba leveranser och enkel navigering på vår webbplats.

Marockanskt Mönster
Marockanskt Mönster
9 Product

Marockanskt Mönster/Behandlingsfria Klinker Välkommen till vår Marockanskt Mönster Klinker kategori, där tradition möter modern design. Denna unika samling av klinkerplattor är inspirerad av den rika kulturen och de livfulla mönstren som är typiska för marockansk arkitektur. Om du vill förvandla ditt hem till en oas av färg och mönster är vår Marockanskt Mönster Klinker kollektion det perfekta valet. Varje platta i vår Marockanskt Mönster Klinker serie är noggrant designad för att återspegla de klassiska geometriska och blommiga mönstren som är så karakteristiska för Marocko. Med en blandning av djärva färger och intrikata detaljer, kan dessa klinkerplattor skapa ett iögonfallande utrymme som utstrålar värme och välkomnande. Varför Välja Marockanskt Mönster Klinker?

Att välja Marockanskt klinker för ditt hem eller projekt kan erbjuda en rad fördelar och ge ditt utrymme en unik och exotisk känsla. Här är några skäl till varför Marockanskt klinker kan vara det perfekta valet för dig:
 1. Unik Design: Marockanskt klinker kännetecknas av sina levande färger och komplexa, geometriska mönster. Detta ger en omedelbar estetisk upphöjning till varje rum och skapar en iögonfallande focal point som verkligen sticker ut.
 2. Kulturell Charm: Med sitt ursprung från Marockos rika kultur och historia, tillför Marockanskt klinker en autentisk världskänsla till ditt utrymme. Detta kan ge ditt hem en unik atmosfär och en berättelse som gäster och familjemedlemmar kommer att uppskatta.
 3. Mångsidighet: Trots sin distinkta utseende, är Marockanskt klinker oerhört mångsidigt och kan användas i en mängd olika inställningar, från kök och badrum till entréhallar och utomhusutrymmen.
 4. Hållbarhet: Tillverkat av hårt, slitstarkt material, är Marockanskt klinker byggt för att hålla. Det är motståndskraftigt mot repor, spill och slitage, vilket gör det till ett idealiskt val för högtrafikerade områden.
 5. Lätt att underhålla: Klinker är känd för att vara lågt underhåll. Marockanskt klinker är inget undantag; det kräver endast regelbunden rengöring för att behålla sitt vackra utseende över tid.
 6. Värme- och vattenbeständighet: Marockanskt klinker tål värme och fukt, vilket gör det perfekt för kök, badrum och även utomhusmiljöer som terrasser eller balkonger.
 7. Ökad fastighetsvärde: Genom att installera Marockanskt klinker kan du potentiellt öka värdet på din fastighet. Dess unika och lyxiga utseende är eftertraktat bland fastighetsköpare och kan göra din fastighet mer attraktiv på marknaden.
Genom att välja Marockanskt klinker får du inte bara en vacker och hållbar produkt, utan också en bit av Marockos rika kulturella arv. Detta ger ditt hem en distinkt och välkomnande atmosfär som är svår att återskapa med andra material.
Utforska vårt urval av Klinker Marockanskt Mönster och låt ditt hem reflektera skönheten och kulturen i Marocko. Med dessa plattor kan du skapa en unik look som är både tidlös och trendig. Handla idag och ta ett steg närmare att förvandla ditt utrymme med den omisskännliga charm och stil som bara marockansk design kan erbjuda.

Onyx Klinker
Onyx Klinker
8 Product

Klinker Onyx Välkommen till vår Klinker Onyx kategori, din destination för exklusiva klinkerplattor som återskapar den imponerande skönheten i äkta onyxsten. I denna samling finner du ett brett urval av klinkerplattor som kombinerar den hypnotiserande lystern och de djupa färgvariationerna som är karakteristiska för onyx, med den hållbarhet och funktionalitet som moderna hem kräver. Varför Välja Onyx Klinker? Att välja Onyx klinker för ditt hem eller kommersiella utrymme kan erbjuda en mängd fördelar och bidra till en unik och elegant inredning. Här är några anledningar till varför Onyx klinker kan vara det perfekta valet för dig: Estetisk Allure: Klinker erbjuder en oöverträffad skönhet med sin translucens och djupa färgvariationer. Varje platta har unika mönster och ådringar som skapar en lyxig och inbjudande atmosfär. Ljusspel: På grund av dess genomskinliga natur kan Onyx klinker skapa fascinerande ljusspel i ditt utrymme. Med rätt belysning kan du förhöja rummets estetik och skapa en varm och välkomnande miljö. Hållbarhet: Trots sin skönhet och elegans är Onyx klinker tillräckligt hård för att motstå dagligt slitage. Det är ett hållbart material som kan stå emot både repor och fläckar, vilket gör det lämpligt för både golv och väggapplikationer. Lätt att underhålla: Onyx klinker kräver minimalt underhåll. Regelbunden rengöring med milt rengöringsmedel är allt som behövs för att hålla plattorna ser nya och fräscha ut. Mångsidighet: Med ett brett utbud av färger, storlekar och finishar, kan Onyx klinker enkelt anpassas till olika inredningsstilar, från klassisk till modern. Detta gör det enkelt att integrera i alla rum i ditt hem, inklusive badrum, kök, hallar och vardagsrum. Värdeökning: Installation av Onyx klinker kan öka värdet på ditt hem eller din kommersiella fastighet. Dess unika och lyxiga utseende gör det till en attraktiv funktion för potentiella köpare eller hyresgäster. Temperaturbeständighet: Onyx klinker är naturligt kyligt, vilket gör det till ett utmärkt val för varma klimat eller för installation över golvvärme. Våra Onyx klinkerplattor är perfekta för dig som vill skapa ett uttrycksfullt och lyxigt utrymme. De finns i olika storlekar, nyanser och finishar, vilket gör det lätt för dig att hitta det perfekta valet för ditt kök, badrum, hall eller vardagsrum. Varje platta har utformats för att efterlikna den naturliga variationen och den rika textur som gör äkta onyx så eftertraktad, vilket ger dina utrymmen en känsla av djup och elegans. Dessutom är Klinker Onyx  plattor otroligt slitstarka och lätta att underhålla, vilket gör dem till ett idealiskt val för både bostäder och kommersiella miljöer. De är motståndskraftiga mot fläckar, repor och fukt, vilket säkerställer att ditt golv eller din vägg behåller sin skönhet över tid. Upptäck vårt sortiment och låt Klinker Onyx förvandla ditt hem till en visuell fest. Oavsett om du siktar på en dramatisk förändring eller subtila stiluppdateringar, erbjuder våra klinkerplattor en perfekt blandning av skönhet och praktik. Handla idag för att ge dina utrymmen den lyx och varaktighet de förtjänar.

Stenliknande Klinker
Stenliknande Klinker
48 Product

Upptäck Vårt Stora Utbud av Stenliknande Klinker – Naturlig Skönhet med Moderna Fördelar Välkommen till vår omfattande samling av Stenliknande Klinker, där vi erbjuder en perfekt blandning av naturlig estetik och moderna funktioner. Vår noggrant utvalda kollektion simulerar utseendet och känslan av naturlig sten, som marmor, skiffer och granit, med alla de praktiska fördelarna med keramiska och porslinplattor. Detta sortiment är designat för att ge ditt hem eller kommersiella utrymme en touch av naturens tidlösa skönhet, samtidigt som det erbjuder hållbarhet, vattenmotstånd och enkel skötsel. Varför Välja Vår Stenliknande Klinker ?

 1. Naturlig Estetik: Vår stenliknande klinker erbjuder den naturliga skönheten och variationen av äkta sten, men utan de ofta förekommande komplikationerna och höga kostnaderna. Vårt sortiment inkluderar plattor som efterliknar marmor, skiffer, granit och andra naturliga stenmaterial, vilket ger ditt utrymme en autentisk och välkomnande atmosfär.
 2. Hållbarhet och Lång Livslängd: Tillverkade av högkvalitativa material är våra stenliknande klinkerplattor extremt hållbara och resistenta mot repor, fläckar och slitage. De är idealiska för både högtrafikområden och områden som utsätts för fukt, vilket gör dem till ett utmärkt val för kök, badrum och hallar.
 3. Lätt Underhåll: Till skillnad från äkta stenmaterial, kräver vår stenliknande klinker minimalt underhåll. De är lätta att rengöra och kräver ingen särskild behandling eller regelbunden försegling, vilket sparar både tid och pengar över tiden.
 4. Mångsidighet i Design: Med ett brett utbud av färger, mönster och storlekar att välja mellan, ger vår stenliknande klinker dig friheten att skapa en unik look i ditt utrymme. Du kan kombinera olika plattor för att skapa anpassade mönster och layouter som perfekt kompletterar din inredning.
 5. Miljövänliga Alternativ: Vår stenliknande klinker är ett miljövänligare val än många naturliga stenmaterial, eftersom de kräver mindre resurser att producera och transportera. Detta gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.
 6. Prisvärdhet: Vi erbjuder vår stenliknande klinker till konkurrenskraftiga priser, vilket gör det möjligt för dig att uppnå den önskade looken utan att överskrida din budget. Detta är ett kostnadseffektivt sätt att lägga till lyx och elegans i ditt utrymme utan de höga kostnaderna för äkta sten.
 7. Expertis och Support: När du väljer vår stenliknande klinker får du inte bara tillgång till högkvalitativa produkter utan också vårt engagemang för utmärkt kundservice. Vårt team är här för att erbjuda rådgivning och stöd genom hela din projektprocess, från urval till installation.
Shoppa från vårt urval av Stenliknande Klinker idag och njut av den naturliga skönheten och långvariga hållbarheten som våra plattor tillför ditt utrymme. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice för att säkerställa att din shoppingupplevelse är lika tillfredsställande som våra produkter.

Storformat Klinker
Storformat Klinker
88 Product

Utforska Vårt Imponerande Sortiment av Storformat Klinker – Moderna Lösningar för Alla Utrymmen Välkommen till vår exklusiva kategori för Storformat Klinker, där storlek verkligen spelar roll. Upptäck hur vårt noggrant utvalda sortiment av stora klinkerplattor kan transformera ditt utrymme med dess djärva estetik och sömlösa ytor. Vårt utbud av storformat klinker är designat för att skapa luftiga, öppna och minimalistiska utrymmen som fångar ögat och breddar perspektiven. I vårt sortiment hittar du en mängd olika färger, finishar och texturer, allt för att passa din unika stil och inredningsbehov. Våra stora klinkerplattor är perfekta för allt från eleganta vardagsrum till stilrena badrum och kök, och erbjuder en hållbar och lättskött lösning som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Varför Välja Vår Storformat Klinker?

 1. Modern Estetik: Vår storformat klinker erbjuder en modern och sofistikerad look som passar perfekt i samtida utrymmen. Stora plattor skapar ett enhetligt och rymligt utseende, vilket kan få mindre utrymmen att kännas större och mer inbjudande.
 2. Färre Fogar: På grund av dess större storlek, kräver storformat klinker färre fogar. Detta resulterar i en smidigare och mer enhetlig yta som är visuellt tilltalande och lättare att rengöra.
 3. Hög Kvalitet och Hållbarhet: Vår storformat klinker är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot repor, fläckar och slitage. Detta gör den idealisk för högtrafikområden samt kök och badrum.
 4. Lätt Underhåll: Tack vare färre fogar och hållbara ytor är vår storformat klinker mycket enkel att underhålla. Regelbunden rengöring med en fuktig trasa är allt som behövs för att behålla dess skönhet över tid.
 5. Mångsidighet: Vår storformat klinker finns i en mängd olika färger, mönster och finishar, vilket ger dig möjlighet att anpassa ditt utrymme efter din personliga stil och preferenser.
 6. Värmeledningsförmåga: Den är utmärkt för användning med golvvärme, vilket ger en jämn och effektiv värmefördelning i hela rummet.
 7. Miljövänliga Alternativ: Vi erbjuder miljövänliga alternativ som bidrar till en hållbar utveckling utan att kompromissa med estetiken eller kvaliteten på ditt utrymme.
 8. Professionellt Stöd: När du väljer vår storformat klinker får du tillgång till vår expertis och kundtjänst. Vi kan ge råd och stöd genom hela processen, från val till installation.
Ta del av vårt urval av Storformat Klinker nu och förvandla ditt hem med eleganta, tidlösa och praktiska lösningar. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att säkerställa att du hittar det perfekta klinker för dina behov.

Terracotta Klinker
Terracotta Klinker
8 Product

Upptäck Vårt Autentiska Sortiment av Terracotta Klinker – Värme och Tradition för Ditt Hem Välkommen till vår exklusiva kategori för Terracotta Klinker, där tradition möter modern komfort. Vi är stolta över att presentera ett noggrant utvalt urval av högkvalitativa terracottaplattor som ger en varm, naturlig och tidlös känsla till alla utrymmen. Vår terracotta klinker är idealisk för dig som vill skapa en hemtrevlig och rustik atmosfär i ditt kök, badrum, hall eller utomhusterrass.

Varför Välja Vår Terracotta Klinker ?
 1. Autentisk och Naturlig Skönhet: Vår terracotta klinker erbjuder en tidlös charm och en varm, jordnära estetik som inte går att återskapa med syntetiska material. Varje platta har unika toner och variationer som ger ditt utrymme karaktär och en autentisk känsla.
 2. Hållbarhet och Lång Livslängd: Tillverkad av naturliga lermaterial och bränd vid höga temperaturer, är vår terracotta klinker extremt hållbar och motståndskraftig mot slitage. Detta gör den till ett idealiskt val för både inomhus- och utomhusmiljöer där hållbarhet är en prioritet.
 3. Miljövänligt Alternativ: Terracotta är ett miljövänligt material som är både hållbart och återvinningsbart. Att välja vår terracotta klinker bidrar till en mer hållbar livsstil och minskar miljöpåverkan.
 4. Värmeledningsförmåga: Terracotta Klinker har utmärkta termiska egenskaper, vilket gör den idealisk för användning med golvvärme. Den bidrar till att hålla en jämn och behaglig rumstemperatur året om.
 5. Lätt Underhåll: Trots sin rustika charm är vår terracotta klinker förvånansvärt enkel att underhålla. Regelbunden sopning och fuktig moppning är allt som krävs för att hålla plattorna i toppskick.
 6. Flexibilitet i Design: Vår terracotta klinker finns i en mängd olika format, storlekar och nyanser, vilket ger dig friheten att skapa anpassade designlösningar som passar just ditt utrymmes behov och stil.
 7. Prisvärd Kvalitet: Vi erbjuder vår terracotta klinker till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig möjlighet att investera i högkvalitativa golv- och väggmaterial utan att kompromissa med din budget.
Utforska vårt utbud och låt dig inspireras av terracottans mångsidighet – från klassiska röda och orange nyanser till mer nedtonade, jordnära toner. Investera i vårt Terracotta Klinker för att ge ditt utrymme en känsla av värme och tradition, samtidigt som du drar nytta av modern tillverkningsteknik och hållbarhet. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att säkerställa en tillfredsställande shoppingupplevelse.

Terrazzo Klinker
Terrazzo Klinker
25 Product

Utforska Vår Fascinerande Kollektion av Terrazzo Klinker – Färgstarka Mönster för Ett Levande Hem Välkommen till vår exklusiva sektion för Terrazzo Klinker, där vi presenterar ett mångsidigt sortiment av terrazzoplattor som kombinerar tidlös design med modern funktionalitet. Upptäck hur dessa unika och färgglada plattor kan ge liv åt alla utrymmen, från ditt kök och badrum till hallar och offentliga miljöer. Vår Terrazzo Klinker, känd för sin höga kvalitet och sitt iögonfallande utseende, erbjuder en perfekt balans mellan estetik och hållbarhet.

Varför Välja Vår Terrazzo Klinker ?
 1. Unik Design och Estetik: Vår Terrazzo Klinker erbjuder en unik estetik som kombinerar klassisk skönhet med modern design. Varje platta är ett konstverk i sig, med inbäddade bitar av marmor, kvarts, glas eller andra färgglada material som skapar distinkta och iögonfallande mönster.
 2. Hållbarhet och Lång Livslängd: Tillverkad med högkvalitativa material och modern teknik, är vår Terrazzo Klinker extremt hållbar och motståndskraftig mot slitage, repor och fläckar. Detta gör den till ett idealiskt val för högtrafikområden och utrymmen som kräver hållbara golv- och vägglösningar.
 3. Mångsidighet: Terrazzo klinker är otroligt mångsidigt och kan användas i en mängd olika miljöer och tillämpningar, från badrum och kök till hallar och kommersiella utrymmen. Det finns i en rad olika färger, storlekar och finishar, vilket ger dig friheten att anpassa ditt projekt efter dina önskemål.
 4. Lätt Underhåll: Vår Terrazzo Klinker är känd för sin lätta underhåll och enkel rengöring. En regelbunden torkning eller moppning är allt som krävs för att behålla dess skönhet över tid, vilket gör den till en praktisk lösning för upptagna hem och arbetsplatser.
 5. Miljövänligt: Terrazzo klinker är ett miljövänligt val, ofta tillverkat med återvunnet material. Genom att välja vår Terrazzo Klinker bidrar du inte bara till att skapa ett vackert utrymme utan också till en mer hållbar framtid.
 6. Värmebeständighet: Terrazzo klinker är naturligt värmebeständigt, vilket gör det till ett utmärkt val för golvvärme och andra områden där värmebeständighet är viktig.
 7. Kostnadseffektivitet: Trots dess många fördelar, erbjuder vi vår Terrazzo Klinker till konkurrenskraftiga priser, vilket ger dig möjlighet att skapa ett lyxigt utseende utan att överstiga din budget.
Ge ditt hem en unik karaktär och ett samtida lyft med vårt Terrazzo Klinker. Det är det perfekta valet för dig som vill införa en distinkt och dynamisk känsla i ditt utrymme. Shoppa från vårt urval av Terrazzo Klinker idag och förvandla ditt utrymme med dess livfulla mönster och robusta yta. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice för att säkerställa att du hittar den perfekta lösningen för ditt hem eller ditt projekt.

Träklinker
Träklinker
4 Product

Upptäck Vårt Sortiment av Träklinker – Naturlig Värme och Hållbarhet för Ditt Golv Välkommen till vår kategori för Träklinker, där du hittar det perfekta golvmaterialet för att skapa en varm och inbjudande atmosfär med känslan av äkta trä och fördelarna med keramisk hållbarhet. Vår samling av högkvalitativt träklinker är idealisk för alla som vill kombinera det estetiska utseendet hos traditionella trägolv med praktisk funktionalitet och underhållslätt klinker.

Varför Välja Vår Träklinker ?
 1. Naturlig Skönhet: Vår Träklinker efterliknar det naturliga och varma utseendet hos äkta trä, komplett med autentiska ådringar och mönster. Det ger en ombonad och välkomnande känsla till alla utrymmen, utan att kompromissa med funktionaliteten.
 2. Överlägsen Hållbarhet: Till skillnad från äkta trägolv, är vår Träklinker extremt slitstark och motståndskraftig mot repor, fläckar och vatten. Detta gör den idealisk för användning i kök, badrum och andra utrymmen där trä normalt inte skulle vara praktiskt.
 3. Lätt Underhåll: Träklinker kräver minimalt underhåll jämfört med äkta trägolv. Det behöver inte slipas, lackas eller behandlas regelbundet, och är enkelt att rengöra – bara en snabb svepning eller moppning räcker.
 4. Miljövänligt Alternativ: För de som är miljömedvetna erbjuder vår Träklinker ett mer hållbart alternativ till traditionella trägolv. Den tillverkas med mindre resurser och utan att använda äkta träråvaror.
 5. Värme- och Ljudisolering: Vårt Träklinker bidrar till bättre ljud- och värmeisolering jämfört med konventionella hårdgolv, vilket skapar en tystare och mer bekväm miljö i ditt hem.
 6. Bred Variation: Vi erbjuder en mängd olika stilar, färger och storlekar, vilket ger dig möjlighet att skapa en skräddarsydd look som passar din unika stil och dina behov.
 7. Kostnadseffektivitet: Vårt Träklinker erbjuder skönheten och värmen av trägolv till ett mer överkomligt pris, särskilt med tanke på dess långa livslängd och låga underhållskrav.
 8. Anpassningsbarhet: Träklinker är lämpligt för både bostäder och kommersiella utrymmen och kan installeras över befintliga golv, vilket gör det till ett flexibelt val för renoveringar och nybyggnationer.
Shoppa från vårt urval av Träklinker idag och förvandla ditt utrymme med den värme och charm som bara trä kan erbjuda, kombinerat med långvarig hållbarhet och lättskött komfort. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och förstklassig kundservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

Utomhusklinker
Utomhusklinker
4 Product

Upptäck Vårt Robusta Sortiment av Utomhusklinker – Perfekt För Alla Yttre Utrymmen Välkommen till vår dedikerade kategori för Utomhusklinker, där vi erbjuder hållbara och väderbeständiga klinkerplattor designade för att förvandla dina utomhusytor. Vårt noggrant utvalda sortiment av utomhusklinker är perfekt för att skapa vackra och funktionella terrasser, balkonger, uteplatser och trädgårdsgångar. Vår utomhusklinker kombinerar estetik med hög prestanda för att tåla de tuffa skandinaviska väderförhållandena, inklusive regn, snö och frost.

Varför Välja Vår Utomhusklinker?
 1. Hållbarhet och Väderbeständighet: Vår utomhusklinker är speciellt utformad för att stå emot de skandinaviska klimatförhållandena. Den är frostsäker, tål höga temperaturvariationer och står emot både regn och starkt solljus utan att blekna eller skadas.
 2. Glidsäkerhet: Säkerhet är avgörande för alla utomhusytor. Vår klinker har utmärkta glidsäkra egenskaper som gör den säker att använda runt poolområden, på terrasser och andra platser där vatten och fuktighet finns.
 3. Lågt Underhåll: Till skillnad från naturliga stenplattor eller trägolv kräver vår utomhusklinker minimalt underhåll. Den är lätt att rengöra och behåller sitt utseende år efter år med endast enkel rengöring.
 4. Estetisk Mångsidighet: Vi erbjuder en bred variation av färger, mönster och storlekar, vilket ger dig friheten att skapa en unik och personlig look för dina utomhusutrymmen. Vår utomhusklinker kan anpassas för att komplettera alla arkitektoniska stilar och personliga preferenser.
 5. Enkel Installation: Vår utomhusklinker är designad för enkel och snabb installation, vilket gör det möjligt för både DIY-entusiaster och professionella installatörer att lägga ett nytt golv med utmärkta resultat på kort tid.
 6. Miljövänliga Alternativ: Vi är engagerade i att erbjuda produkter som är miljövänliga. Vår utomhusklinker är tillverkad med hållbara metoder och material, vilket bidrar till en grönare planet.
 7. Prisvärdhet: Trots dess höga kvalitet och många fördelar, erbjuder vi vår utomhusklinker till konkurrenskraftiga priser. Detta ger dig möjlighet att förverkliga ditt drömutomhusutrymme utan att kompromissa med budgeten.
Ge din uteplats eller trädgård ett hållbart och stilfullt underlag med vårt utomhusklinker. Skapa en inbjudande atmosfär där du kan njuta av soliga dagar och lugna kvällar utomhus. Shoppa från vårt urval av Utomhusklinker idag och dra nytta av våra konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och förstklassiga kundservice. Investera i ditt hem och skapa det perfekta utomhusutrymmet för avkoppling och underhållning med vårt hållbara och eleganta utomhusklinker.

Vitt Kakel
Vitt Kakel
3 Product

Utforska Vårt Stora Sortiment av Vitt Kakel – Renhet och Elegans för Ditt Hem Välkommen till vår exklusiva samling av Vitt Kakel, en klassiker som aldrig går ur tiden och som passar perfekt i alla hemmets utrymmen. I vårt breda sortiment finner du allt från blankt till matt, från små mosaikplattor till stora formatplattor, som alla erbjuder en fräsch och ren känsla till ditt kök, badrum eller vilket rum som helst som behöver ett lyft. Vårt vackra vita kakel är inte bara tidsenligt utan också mycket praktiskt, vilket gör det till ett idealiskt val för både moderna och traditionella inredningar. Varför Välja vår Vitt Kakel?

 1. Tidlös Elegans: Vårt vita kakel erbjuder en tidlös skönhet som passar alla inredningsstilar, från moderna till klassiska utrymmen. Det ljusa, rena utseendet på vitt kakel kan öppna upp rum och ge en känsla av mer utrymme och ljus.
 2. Högsta Kvalitet till Bästa Pris: Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativt vitt kakel till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att göra snygg och hållbar design tillgänglig för alla, utan att kompromissa med kvaliteten.
 3. Mångsidighet och Anpassning: Vårt utbud av vitt kakel kommer i olika storlekar, texturer och mönster, vilket ger dig flexibilitet att skapa unika och personliga utrymmen. Oavsett om det gäller kökets stänkskydd, badrumsväggar eller golv, har vi det vita kaklet som passar dina behov.
 4. Lättskött och Hygieniskt: Vitt kakel är inte bara vackert att se på, det är också lätt att rengöra och underhålla. Dess släta ytor gör det enkelt att torka bort smuts och fläckar, vilket bidrar till ett mer hygieniskt och fräscht utrymme.
 5. Hållbarhet och Lång Livslängd: Tillverkade av hållbara material är våra vita kakelplattor designade för att tåla tidens tand. De är resistenta mot fukt, fläckar och slitage, vilket gör dem till en långsiktig investering för ditt hem.
 6. Professionell Support: När du köper från oss får du inte bara kvalitetsprodukter till bästa pris, utan också tillgång till vår professionella kundservice och support. Vi hjälper gärna till med råd om val, installation och skötsel av ditt nya vita kakel.
 7. Förbättrar Fastighetsvärdet: Att installera vårt vita kakel kan öka värdet på din fastighet. Dess rena och inbjudande utseende gör ditt hem mer attraktivt för potentiella köpare eller hyresgäster.
Shoppa från vårt urval av Vitt Kakel idag och ge ditt hem en känsla av renhet och elegans. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, snabb leverans och exceptionell kundservice för att säkerställa att du är helt nöjd med ditt köp.

60x120

Läs mer >

Läs mindre >

Showing 1–16 of 86 results

34%

Klinker Brasilia Black Super Polerad 60×120

899 kr /m²
Add to cart
34%

Klinker Brasilia Blue Super Polerad 60×120

899 kr /m²
Add to cart
34%

Klinker Brasilia Emerald Super Polerad 60×120

899 kr /m²
Add to cart
45%

Klinker Brasilia Sand Polerad 60×120

709 kr /m²
Add to cart
46%

Klinker Brasilia Sand Satin Matt 60×120

639 kr /m²
Add to cart
45%

Klinker Brasilia White Polerad 60×120

709 kr /m²
Add to cart
46%

Klinker Brasilia White Satin Matt 60×120

639 kr /m²
Add to cart
57%

Klinker Calacatta Gold Marble Matt 60×120

499 kr /m²
Add to cart
62%

Klinker Calacatta Gold Polerad 60×120

499 kr /m²
Add to cart
52%

Klinker Carrara White Polerad 60×120

629 kr /m²
Add to cart
44%

Klinker Casablanca Gold Blank 60×120

499 kr /m²
Add to cart
44%

Klinker Casablanca Gold Matt 60×120

499 kr /m²
Add to cart
44%

Klinker Casablanca White Blank 60×120

499 kr /m²
Add to cart
44%

Klinker Casablanca White Matt 60×120

499 kr /m²
Add to cart
58%

Klinker Cement Concrete Semipolerad 60×120

499 kr /m²
Add to cart
52%

Klinker Chelsea Silver Polerad 60×120

629 kr /m²
Add to cart
Filtrera
close slider